Prodaja

Troiposoban stan – Centar

STAN

Lokacija : Centar
Struktura : 3.5 sobe
Nameštenost : Prazan
Grejanje : Daljinsko
Sprat : 6
Lift : Da
Terasa : Da
Garaža : Ne
Parking mesto : Da
Uknjiženo : Da
110000 €

Opis stana

U prilici smo da Vam ponudimo troiposoban stan – dupleks za prodaju na prelepoj, mirnoj lokaciji, u centru grada. Stan je na šestom spratu (nije poslednji) u zgradi sa liftom, sa prelepim pogledom, dvostrano orijentisan.

Površina i raspored
Kvadratura 72m2 korisne površine. Prva etaža: predsoblje iz kog se ulazi u sve prostorije, dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinja sa ostavom, mokri čvor. Druga etaža: stepenište koje vodi na drugu etažu, dve manje i jednu veliku spavaću sobu iz koje se izlazi na lođu površine 4m2, kupatilo. Svaka soba ima francuski balkon (dnevna i dve manje).
Ima parking mesto.

U stanu ima centralno grejanje.
Potrebna je adaptacija stana.

Stan je uknjižen.

Vredi pogledati!
Zakažite razgledanje!

Galerija

U skladu sa Zakonom o pranju novca i finansiranju terorizma, u obavezi smo da utvrdimo identitet klijenta, tj. da na uvid dobijemo učitanu ili kopiju lične karte. Po zaključenju Ugovora o posredovanju, klijent potpisuje i Potvrdu o obavljenom razgledanju nepokretnosti. Da ne bi snosili zakonske posledice, molimo klijente na razumevanje i unapred se zahvaljujemo na saradnji.

Ovo je samo deo naše ponude. Za sve informacije za kupoprodaju nekretnina, kontaktirajte agenciju za promet nekretnina „DAMJANOVIĆ HOME“, Niš.

Kontakt: 018/530-777
Kontakt: 062/214-796
Kontakt: 062/214-794

Pozovite nas