Prodaja

Dvoiposoban stan-Zona III

STAN

Lokacija : Bulevar Zona III
Struktura : 2.5 sobe
Nameštenost : Namešten
Grejanje : Bez grejanja
Sprat : 9
Lift : Da
Terasa : Da
Garaža : Ne
Parking mesto : Da
Uknjiženo : Da
96500 €

Opis stana

Komforan stan, sa lepim rasporedom u vojnoj zgradi.Sastoji se od ulaznog hodnika u kome su ugrađeni plakari, velikog dnevnog boravka sa izlaskom na lođu, trpezarije i kuhinje sa ostavom, velike spavaće sobe sa izlaskom na lođu, dečije sobe, kupatila i zasebnog mokrog čvora.
Stan je južno orjentisan. Zgrada sa dva lifta,čista i uredna.Uknjižen kao privatna svojina 1/1.U stanu je isključeno centralno grejanje, koje je moguće ponovo uključiti.Korisna površina stana je 67m2, plus dve lođe površine 6m2.

Galerija

U skladu sa Zakonom o pranju novca i finansiranju terorizma, u obavezi smo da utvrdimo identitet klijenta, tj. da na uvid dobijemo učitanu ili kopiju lične karte. Po zaključenju Ugovora o posredovanju, klijent potpisuje i Potvrdu o obavljenom razgledanju nepokretnosti. Da ne bi snosili zakonske posledice, molimo klijente na razumevanje i unapred se zahvaljujemo na saradnji.

Ovo je samo deo naše ponude. Za sve informacije za kupoprodaju nekretnina, kontaktirajte agenciju za promet nekretnina „DAMJANOVIĆ HOME“, Niš.

Kontakt: 018/530-777
Kontakt: 062/214-796
Kontakt: 062/214-794

Pozovite nas