Prodaja

Apartman – Gorča

STAN

Lokacija : Centar
Struktura : Garsonjera sobe
Nameštenost : Prazan
Grejanje : Daljinsko
Sprat : 2
Lift : Da
Terasa : Ne
Garaža : Ne
Parking mesto : Da
Uknjiženo : Da
66000 €

Opis stana

Centar Niša predstavlja jednu od najpoželjnijih lokacija za kupovinu stambenog prostora. Kupovina stana u strogom centru grada je uvek dobra investicija koja će imati stalnu vrednost. U prilici smo da vam ponudimo jednu takvu nepokretnost – Apartman od 32m2, koji se nalazi u PC Gorča. Odličan, renoviran i veoma osvetljen prostor. Apartman se sastoji od jedne velike dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, predsoblja i kupatila.
U stanu ima centralno grejanje. Na odličnoj spratnosti u zgradi sa više liftova.

Odličan izbor za one koji žele da žive u centru zbivanja, kao i za one koji žele ulagati u nekretnine u smislu rentiranja.

Apartman je u privatnom vlasništvu, uknjižen.

Vredi pogledati!
Zakažite razgledanje!

Galerija

U skladu sa Zakonom o pranju novca i finansiranju terorizma, u obavezi smo da utvrdimo identitet klijenta, tj. da na uvid dobijemo učitanu ili kopiju lične karte. Po zaključenju Ugovora o posredovanju, klijent potpisuje i Potvrdu o obavljenom razgledanju nepokretnosti. Da ne bi snosili zakonske posledice, molimo klijente na razumevanje i unapred se zahvaljujemo na saradnji.

Ovo je samo deo naše ponude. Za sve informacije za kupoprodaju nekretnina, kontaktirajte agenciju za promet nekretnina „DAMJANOVIĆ HOME“, Niš.

Kontakt: 018/530-777
Kontakt: 062/214-796
Kontakt: 062/214-794

Pozovite nas